על ריקולטה
ריקולטה, שוקולד גורמה עשוי עבודת יד, מעשה ידיה של השוקולטיירית ריקי דדיה


לאחר עשר שנות עבודה מסורה כשוטרת, החליטה ריקי דדיה לעשות שינוי בחייה ובקריירה שלה.

היא הוכשרה כקונדיטורית. במהלך לימודי הקונדיטוריה, גילתה את אהבתה לשוקולד. לאחר הכשרה מקצועית אצל אסטלה, המשיכה ריקי והתמקצעה אצל טובי השוקולטיירים מהארץ והעולם, ביניהם מישי בלוג, פיליפ ון קויזל (מנהל אקדמית קליבו בבלגיה) והתמחתה בפיסול בשוקולד ויצירת שוקולד ממותג, אהבתה הגדולה.

אסתטיקה והקפדה על כל פרט הן מתכונותיה הבולטות של ריקי דדיה, והדבר ניכר בכל מוצר אותו היא יוצרת ובהנחיית הסדנאות, אותן היא מעבירה לילדים ומבוגרים כאחד.

כתבו עלינו בישראל היום - לחצו כאן לקריאת הכתבה, אל תשכחו ללחוץ לצפייה בתמונה מס' 4!